Vihdoinkin multahommissa, jo oli aikakin. Taitaa olla historiani myöhäisimmät kevätkylvöni, saas nähdä mitä ehditään saadaan aikaiseksi. Aurinko vois näyttäytyä ja autella!

1373326.jpg

13.2.2008 kylvetyt
Pelargonia (Avanti Scralet)
Isohelokki

12.3.2008 kylvetyt:
Petunia (sama lajike kuin viimevuonna, pussissa oli tällä kertaa n. 10 siementä viimevuotisen 3 sijaan!)
Peikonkakkara (onko tämä sama jota markettana myydään, tietääkö kukaan?)
Punahattu
Keijunmekko
Ahkeraliisa
Kirsikkatomaatti Golden Pearl
Persija

1373324.jpg

1373327.jpg

1373328.jpg

Pelargian taimet sain jo koulittua omiin ruukkuihinsa vaikka ovat vielä kovin hentoisia. En pelargoniaa ole ennen siemenestä kasvattanut, mutta äiti kokeili viime vuonna ja sai ne vitosvyöhykkeellä hienosti kasvamaan. Joten kai minäkin täällä kolmosella!

1373323.jpg

Helokin kylvin kuukausi sitten suoraan potteihin. Lajike on ihan uusi tuttavuus, pitää miettiä näille vielä paikkakin pihalta. 

Kylvösten kasvua ja kevättä odotellessa haen lähikukkakaupan valikoimasta piristystä kotiin. Entiset santut lepäilee just nyt, nämä valkoiset neidit jeesaa.

1373325.jpg

Viime sunnuntain päiväkävelyllä palautin kauppaan ristiäisiin lainaamani ruukun ja paluukuormassa meille muutti tämä atsalea. Tätäkään ei ole ennen minulla ollut, kasteluohjeen sain mutta miten muuten tätä hoidetaan? Pidetäänkö kesä sisällä vai voiko viedä ulos? Entä miten kukitus onnistuu, osaako kukaan tänne blogiin eksyvä neuvoa? 

1373405.jpg

Niin suloisia kuin nuo pienet taimivauvat ovatkin, tänä keväänä huomiostani kisaa jouluna syntynyt poikavauvani. Toivotaan vauvalle kevääksi pitkiä ja sikeitä päiväunia, että ehdin hieman pihallekin möyrimään. 4-vuotias tytär on ainakin ollut kovasti innostunut taimien kastelusta, suihkupulloa pitää välillä piilotella omatoimiselta pikku puutarhurilta.