Plääh ja puuh. Koulittu on enemmän kuin tarpeeksi. Kynnenaluset on mustana mullasta ja koti pursuaa purkkeja. Toin jo yhden laatikollisen ruukutettuja pelargonioita töihinkin jossa on onneksi vielä monta aurinkoista ikkunalautaa vapaana taimille. :)
 

 Eikä ne pelargoniat loppuneet vieläkään, oiskohan niitä joku reilu 60 tainta..

 
Tomaatintaimet ovat jo toipuneet koulintashokista ja alkaneet työntää uusia ihania tomaatintuoksuisia lehtiä.

 
Samoin petuniat, hauskan terhakkaita.

 
Habanerot sen sijaan jurottavat ja hyyyyyviiiin hiiiiitaaaasti työntävät uutta lehtiparia. Muut chilit ovat olleet huomattavasti reipaskasvuisempia.

 
Kelloköynnökset ovat kuin lentoon lähdössä. Lentoa niiden kasvuvauhti lähinnä onkin. Vielä mennään kohtuukyytiä mutta parin viikon päästä ollaan jo pulassa rönsyjen kanssa.

Pääsiäispyhinä kovasti teki mieli laittaa jo krassitkin mutta vaivoin maltoin mieleni. Yritin maalailla mieleeni uhkakuvia pitkään jatkuvista kylmistä keleistä, jos ei sinne kasvihuoneeseen näiden kanssa päästäkkään vielä vapun tienoilla. Silloin tulee ahdasta.

Muuten pääsiäinen menikin kouliessa ja pajuja kasvihuoneessa lajitellen. Tein myös pari kranssia alasrevitystä villiviinistä. Piha on vielä täynnä lunta eikä vielä pariin viikkoon pääse haravoimaan.